Plàstics a la mar, una invasora a la Mediterrània?


Plàstics a la mar una invasora a la mediterrània?

Plàstics a la mar, una invasora a la Mediterrània? Xerrada cicle “els dious del GOB” el 4 de Juny 


La problemàtica de la contaminació per plàstics a la Mar Mediterrània, abordada per Montse Compa.



Què és el GOB?

El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) és una associació ecologista fundada l’any 1973.

La nostra missió és la millora i conservació de les condicions mediambientals de les Illes Balears per tal d’aconseguir un entorn de sostenibilitat ecològica i social.

Els nostres objectius són:

  • La conservació dels espais naturals i les espècies de fauna i flora emblemàtics i amenaçats.
  • La preservació del territori, el paisatge, els recursos naturals com a eix del futur desenvolupament econòmic sostenible de les Illes.
  • La sensibilització i educació ambiental de la societat sobre els valors naturals de les Illes Balears, la seva fragilitat, i sobre els models sostenibles de desenvolupament.

Com treballem?

  • Actuam com a portaveus de la societat civil per conservar els valors ambientals de les Illes.
  • Realitzam projectes i iniciatives de conservació d’espais naturals i de la biodiversitat.
  • Treballam al costat de les persones amb l’educació, sensibilització i informació ambientals.
  • Mobilitzam la societat i actuem per evitar la destrucció del territori balear i contribuir al creixement sostenible.
  • Facilitam la participació de la societat i actuem per exercir el dret dels ciutadans a conèixer, opinar i participar en les decisions amb efectes ambientals i territorials.
Duim a terme projectes de protecció d’espècies amenaçades, denúncia i seguiment jurídic de casos d’agressió ambiental, custòdia del territori, accions d’incidència i pressió política, informació ambiental, campanyes reinvindicatives, activitats d’educació ambiental, mobilització social, estudis i seguiment ornitològic, formació en temes ambientals, conservació d’espais naturals, recuperació ecològica i arquitectònica de la Trapa, voluntariat ambiental per a la millora dels espais naturals, …

 Qui som?

A més a més de l’estructura de direcció i l’equip de treballadors, el GOB compta amb el suport imprescindible de socis, voluntaris i col·laboradors.

La força del GOB són els seus socis

El GOB és una associació ecologista referent i necessitam continuar creixent: la nostra independència i credibilitat a l’hora d’actuar és possible gràcies als socis i sòcies que ens donen suport i força. Si vols enfortir el nostre clam per la protecció de la natura, entra aquí per sumar!

La feina del GOB s’engrandeix amb els seus voluntaris

Centenars de persones ajuden a realitzar els projectes d’educació ambiental, seguiment d’espècies i conservació d’espais naturals, gestió de la Trapa, campanyes reivindicatives o denúncies jurídiques. La feina del GOB no tendria tant d’impacte sense els voluntaris que la milloren. Necessitam la teva ajuda. Informa’t aquí.

L’abast del GOB: col·laboradors i simpatitzants

Arribam a molts milers de persones que visiten el web, reben les nostres publicacions, participen en les activitats que organitzam, responen a les demandes de mobilització i aporten ajuda econòmica, donant així suport a la nostra actuació. Vols estar informat de les nostres activitats per poder participar-hi? Apunta’t aquí.

També et pot interessar…





Comentaris